Reforça el teu estat d’anim

REFORÇA EL TEU ESTAT D’ÀNIM

L’estrès pot provenir de qualsevol situació o pensament que ho faci sentir a un frustrat, furiós o ansiós. El que és estressant per a una persona no necessàriament és estressant per a una altra. L’ansietat és un sentiment de recel, nerviosisme o por.

L’ansietat no és bona, si alguna vegada ho has tingut, llavors saps que pot sentir que estàs morint legítimament. Si alguna vegada has vist un ésser estimat passar per això, llavors probablement t’hagis sentit una mica indefens i desesperat per fer que se sentin millor, lamentablement, és bastant comú.

Un estil de vida saludable pot ajudar a alleujar els símptomes d’ansietat i mantenir sota control. Coses com dormir prou, meditar i fer exercici regularment són molt importants per a les persones que pateixen ansietat i, segons un article recent, hi ha un entrenament en particular que és un dels millors per combatre-la.

La neuròloga Ilene Ruhoy creu que la classe de gimnàstica de ball Zumba és la número 1 pel que fa als tipus d’exercicis que ajuden a les persones ansioses. Ella creu que és la combinació dels moviments, la música i la comunitat el que fa que les classes de Zumba siguin tan guanyadores. Quan estàs ballant i suant, la ment i el cos es preparen per sentir increïble. I el fort sentit de comunitat que sents en una classe de Zumba, aquest sentit de pertinença, també pot tenir importants beneficis, confia en nosaltres, és molt més divertit quan estàs envoltat per un grup de persones que només volen passar una bona estona.

Sabem que qualsevol tipus d’entrenament és genial, però ballar durant una hora amb la música més popular del món? a Zenkiu tenim totes les eines vine a les nostres classes de Zumba, informa’t dels nostres horaris i sinó et coincideixen pots fer propostes, les estudiarem, volem que tu també tinguis aquests beneficis.

Pel que fa a la música d’actualitat, el llegendari productor de EDM Steve Aoki es va associar amb Daddy Yankee, Elvis Crespo i Play-N-Skillz per al seu primer tema en espanyol, ‘Azukita’, sabors de reggaeton i merengue i vibracions EDM, ens encanta !!! fes una ullada a la coreografia oficial de Zumba® per a ‘Azukita’, impartida per Zumba Education Specialists , Ja la pots venir a ballar i reforçar el teu estat d’ànim.

Ana Aparicio
ZUMBA® INSTRUCTOR NETWORK (ZIN ™)
INSTRUCTORA ZUMBA ZENKIU

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *